Het creëren van tijdloze objecten met toekomstwaarde, om ze vervolgens te beheren. Veldboom is een complete, slimme samenwerkingspartner voor de ontwikkeling, exploitatie en het beheer van particulier en commercieel vastgoed.

Overal waar we komen voegen we waarde toe. Deze waarde is esthetisch & financieel van aard, maar we faciliteren en stimuleren met name een toename in duurzaamheid, woongeluk en woongenot. Zo bouwen wij aan de toekomst. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina om ons repertoire te bewonderen.

Veldboom is uniek in het creëren én beheren van vastgoedprojecten. Er is in het land geen tweede partij die deze combinatie van dienstverlening op deze schaal beoefend. Dat maakt Veldboom onder meer de ideale samenwerkingspartner voor (transformatie)projecten. Eén partij, die optreedt als regisseur door zowel de ontwikkeling als het beheer voor haar rekening te nemen.

“De combinatie van
projectontwikkeling &
beheer maakt Veldboom
uniek”

Veldboom voegt waarde toe. Waarde voor nu en waarde voor de toekomst. Bent u benieuwd of we aan uw plannen waarde toe kunnen voegen? We komen graag met u in contact.