Veldboom ontwikkelt niet enkel vastgoed, we verhuren en beheren het ook. De vraag naar woningen blijft onveranderd groot. We antwoorden hierop met het creëren en beheren van slimme huurwoningen waarbij woongenot centraal staat.

Veldboom is hiermee een centrale partij in zowel de ontwikkeling als de verhuur en beheer van de ontwikkelde vastgoedlocaties. Deze overkoepelende functie zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van alle aspecten van het object en we korte lijnen kunnen hanteren.

Als verhuurder en beheerder houden we ons onder meer bezig met het financiële, administratieve en technisch beheer van vastgoed. Onze verhuurprofessionals fungeren als centraal aanspreekpunt voor verhuur en beheer. Zo zorgen we voor continuïteit en duidelijkheid voor de betrokken partijen.

“Toegewijde
verhuurprofessionals
met oog voor de
huurder.”

Verhuur en beheer van woningen

Vragen en melden

Onze verhuurprofessionals staan klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgen we het innen van de huur en alle contractuele zaken rondom de huurobjecten. We houden ons vastgoed bewoonbaar en zorgen voor een kwalitatief hoog woon- en werkklimaat. Waar nodig werken we samen met erkende vakmannen en -vrouwen om het beheer professioneel uit te voeren.

 

Voor huurders

Bent u een huurder van Veldboom? Op deze pagina kunt u terecht met vragen over uw woning.