Veldboom is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en (her)ontwikkeling van vastgoedlocaties. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke locaties. In overleg met gemeenten, architecten, milieudeskundigen én via inspraak van omwonenden creëren wij nieuwe, passende invullingen voor bestaande woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten. Naast de nieuwbouwontwikkelingen, beschikt Veldboom over een uitgebreide eigen vastgoedportefeuille welke bestemd is voor verhuur aan particulieren en/of professionele partijen.


Jouw baan bij Veldboom 

Als Senior Projectontwikkelaar stuur je meerdere complexe vastgoedprojecten aan. Samen met je projectteams breng jij vastgoedprojecten van visiebesluit tot oplevering. Jij weet ontwikkelkansen te signaleren en naar haalbare projecten of aankopen te brengen.

Het managen van stakeholders zoals; gemeente, architecten, overige adviseurs, bewonerscommissies, bewoners en directie gaat jou feilloos af zodat projecten snel en naar tevredenheid worden afgerond. Daarnaast ben je ook dé sparringpartner voorafgaand aan het project en zorg je voor inhoudelijk advies waarmee een ontwikkelbesluit kan worden genomen.

Je hebt als Senior Projectontwikkelaar een inhoudelijk coachende rol naar technisch specialisten. Je overziet het geheel, hebt helikopterview en gaat als vanzelfsprekend op de ‘grote lijn’ zitten, zonder je te verliezen in de welbekende details. Je vindt het ook leuk om in de ontwerp- en besluitvormingsfase van een project deel te nemen, je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te treden. Daarbij heb je een naar buiten gerichte blik, beschik je over een netwerk van ontwikkelaars en bouw gerelateerde bedrijven.


Dit ben jij

Als Senior Projectontwikkelaar opereer je op hbo werk- en denkniveau en heb je voldoende ervaring om projecten zelfstandig te verkrijgen en te ontwikkelen. Met inzicht, overtuigingskracht en visie weet jij waarde toe te voegen aan het compacte ontwikkelteam. Door je manier van communiceren, je inbreng van nieuwe ideeën en je kennis van zaken kom je tot oplossingen waarmee relaties geholpen zijn en de eigen organisatie- en projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Je hebt gevoel voor verhoudingen maar ook het lef om je in het politieke krachtenveld van de organisatie te bewegen en je laat je niet zomaar afremmen door je ambitie.


Dit bieden we jou:

  • Een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De beschikking over goede geautomatiseerde systemen, bedrijfs- en hulpmiddelen.
  • De mogelijkheid om te blijven leren en groeien: opleidingen en cursussen die jou én ons bedrijf verder helpen, zijn altijd bespreekbaar.
  • Een prettige werksfeer: we werken met plezier, helpen elkaar, vieren samen onze successen en organiseren regelmatig gezellige borrels.


Zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en een motivatie naar Suzanne Wieringa, HR Manager: s.wieringa@veldboom.nl. Zij is ook het aanspreekpunt als je vragen hebt over de vacature, je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 15287135.