Kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Drie onderwerpen die hoog op de agenda staan bij Veldboom. Dankzij jouw adviezen, acties en voorbeeldfunctie als KAM-coördinator tillen we de bedrijfsprestaties, de veiligheid van onze medewerkers en hun betrokkenheid bij deze onderwerpen naar een hoger niveau.

Jouw baan bij Veldboom vastgoed
Als KAM-coördinator zorg je voor structuur in onze bedrijfsprocessen. Je vergroot de veiligheid op alle werkplekken: van de verschillende bouwplaatsen tot het magazijn en het kantoor. Continu zoek je naar kansen en verbeteringen om de organisatie op het gebied van veiligheid en KAM naar een hoger niveau te tillen. Waarbij je altijd streeft naar het structureel verbeteren van gedrag.

Je beheert onze certificeringen en bent de vraagbaak op het gebied van kwaliteit. Vanuit jouw expertise kom je met adviezen, wijzigingsvoorstellen en verbeterplannen, bezoek je bouwlocaties, voer je inspecties uit en stel je samen met de projectteams veiligheids- en gezondheidsplannen op. Verder zie je toe op het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen en het naleven van richtlijnen. Daarbij signaleer je eventuele onveilige situaties. Ook organiseer je toolboxmeetings en trainingen om het bewustzijn en de veiligheid van onze mensen te vergroten. De werkmethoden die jij implementeert zijn gericht op verbetering op de lange termijn. Als KAM- coördinator werk je intensief samen met het team ontwikkeling en met de directie, aan wie je ook rapporteert.

Jouw grootste uitdaging? Zorgen dat je collega’s het leuk vinden om hun werk steeds iets beter, veiliger en milieuvriendelijker te doen. Je spreekt ze aan op het moment dat iets niet optimaal verloopt. En je enthousiasmeert ze om zelf positief bij te dragen. Waarbij je natuurlijk zelf het goede voorbeeld geeft.

Dit bieden we jou:

 • Een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De beschikking over goede geautomatiseerde systemen, bedrijfs- en hulpmiddelen.
 • De mogelijkheid om te blijven leren en groeien: opleidingen en cursussen die jou én ons bedrijf verder helpen, zijn altijd bespreekbaar.
 • Een prettige werksfeer: we werken met plezier, helpen elkaar, vieren samen onze successen en organiseren regelmatig gezellige borrels.

Dit ben jij
Aanpakken, doorpakken en doorzetten: jij houdt ervan. Je bent betrokken, ondernemend en initiatiefrijk, straalt positiviteit en enthousiasme uit en kunt mensen op een leuke manier in beweging krijgen. Tegenslagen en conflicten geef jij makkelijk een positieve wending. En je bent goed in communiceren, plannen, nauwkeurig werken en structuur bewaken. Verder:

 • heb je hbo-niveau, een diploma middelbaar veiligheidskundige of vergelijkbaar en de ambitie om hoger veiligheidskundige te worden;
 • heb je bij voorkeur kennis van ISO9001, ISO45001 en ISO14001 certificeringen en de daarbij behorende bedrijfsmanagementsystemen;
 • heb je bij voorkeur ervaring als interne auditor;
 • heb je minimaal vier jaar relevante werkervaring;
 • heb je affiniteit met bouwprocessen en houd je jezelf goed op de hoogte van ontwikkelingen in de bouw;
 • heb je affiniteit met duurzaamheidsmaatregelen en draag je graag bij aan het doorvoeren hiervan in de bedrijfsvoering

Over Veldboom
Lekker aan de slag gaan. Zodat we voor elkaar krijgen wat van ons wordt verwacht. Zo werken we graag bij Veldboom. Denken, maar zeker ook doen. Dienstbaar, vakkundig, ondernemend en oprecht. En vooral ook betrokken. Bij onze projecten, de omgeving waarin we werken en het beoogde resultaat. Én bij elkaar. Want bij Veldboom werk je nooit alleen. We doen het samen en we doen het graag. Fijn bouwen begint tenslotte bij fijn samenwerken.

Onze kernactiviteiten bestaan uit het aankopen en herontwikkelen van vastgoedlocaties. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke locaties. In overleg met gemeente, architecten, milieudeskundigen én via inspraak van omwonenden creëren wij nieuwe, passende invullingen voor bestaande woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten. We streven naar een gezonde en veilige groei en worden graag gezien als de meest betrokken werkgever. Zo maken we het onmogelijke mogelijk. Op kersverse nieuwbouwlocaties. En in verbouwsituaties waar het (werkende) leven gewoon doorgaat.
 

Zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en een motivatie naar Melissa Klein (HR-adviseur): . Zij is ook het aanspreekpunt als je vragen hebt over de vacature: 06-83574055.