Heb jij een passie voor cijfers, kan je goed zelfstandig werken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken voor onze vestiging Groningen een (Senior) financieel medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Als (Senior) financieel medewerker maak je deel uit van de afdeling Finance & Control in een team van vijf medewerkers.

Jouw baan bij Veldboom

Als (Senior) financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor een sluitende administratie van de verschillende entiteiten. Je gaat hierbij aan de slag met de controle op het juist inboeken van facturen en het afletteren van het bankboek. Naast dat je hier verantwoordelijkheid voor draagt, spring je bij wanneer nodig. Kortgezegd betekent dit: Het verzorgen van de volledige debiteuren – en crediteuren administratie, de workflow van boeken tot autorisatie, het goedkeuren van facturen en het verwerken van verschillende banktransacties.

We verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor een sluitende administratie en adequaat reageert op afwijkingen en herinneringen. Verder ondersteun je de financiële afdeling in diverse (ad-hoc) vraagstukken (rapportages, doorvoeren correcties, ondersteuning jaarwerk etc.). Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor en werk je samen met onze afdeling Verhuur & Beheer.

Dit ben jij

 • Minimaal een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding, in financiële richting;
 • Je hebt na het afronden van je opleiding minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt kennis van administratieve processen en kunt goed overweg met digitale systemen;
 • Je kunt goed met deadlines overweg, werkt secuur en bent kritisch;
 • Je bent integer en communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent adequaat, punctueel, nauwkeurig, een echte teamspeler en daarnaast neem je graag eigen initiatief.

Dit bieden we jou

 • Een goed salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen initiatief;
 • De beschikking over goede geautomatiseerde systemen, bedrijfs- en hulpmiddelen (laptop, ergonomische werkplek etc.);
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: opleidingen en cursussen die jou én ons bedrijf verder helpen, zijn altijd bespreekbaar;
 • Een prettige werksfeer: we werken met plezier en helpen elkaar graag.

De organisatie

Veldboom is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en (her)ontwikkeling van vastgoedlocaties. Ook beheren wij verschillende vastgoedlocaties binnen Nederland. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke locaties. In overleg met gemeenten, architecten, milieudeskundigen én via inspraak van omwonenden creëren wij nieuwe, passende invullingen voor bestaande woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten. Naast de nieuwbouwontwikkelingen, beschikt Veldboom over een uitgebreide eigen vastgoedportefeuille welke bestemd is voor verhuur aan particulieren en/of professionele partijen. Veldboom is een vernieuwende partner die met een jong en gedreven team het overtreffen van verwachtingen nastreeft. Ondanks de omvang van de organisatie zijn we toegankelijk, transparant en daadkrachtig. De breedte van onze dienstverlening maakt ons tot een complete partner.

Voorwaarden
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan, Tijdelijk
Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 32-40 per week
Salaris: €2.300,00 – €3.500,00 per maand

Rooster: Dagdienst (maandag – vrijdag)
Secundaire arbeidsvoorwaarden: Pensioen en reiskostenvergoeding
Soorten aanvullende vergoedingen: Vakantiegeld
Opleiding: MBO (Gewenst)
Werklocatie: Fysiek

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en een motivatie naar L.D. Diets, Manager Finance & Control: l.diets@veldboom.nl. Tevens ook het aanspreekpunt bij vragen over de vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.