De organisatie                                            

Veldboom is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en (her)ontwikkeling van vastgoedlocaties. Wij richten ons vooral op binnenstedelijke locaties. In overleg met gemeenten, architecten, milieudeskundigen én via inspraak van omwonenden creëren wij nieuwe, passende invullingen voor bestaande woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten. Naast de nieuwbouwontwikkelingen, beschikt Veldboom over een uitgebreide eigen vastgoedportefeuille welke bestemd is voor verhuur aan particulieren en/of professionele partijen. Heb jij twee rechterhanden, oog voor techniek en sta je graag contact met mensen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Jouw baan bij Veldboom
Wegens groeiende werkzaamheden zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega met vakkennis in allround kluswerkzaamheden. Je wordt onderdeel van ons vastgoed team in Groningen of Enschede. Ons onderhoudsteam is elke dag bezig met het onderhouden en verbouwen van onze panden. Als de huurder blij is, zijn wij blij. Er zijn diverse werkzaamheden, denk aan allerhande klussen zoals adhoc urgente problemen verhelpen, mutatieonderhoud zoals schilderen, timmer- en loodgieterswerk, schoonmaken en kleine verbouwing of woningverbetering werkzaamheden. Als onderdeel van ons team ben je graag bezig en denk je vooruit. Je vindt kwaliteit belangrijk en daarom zorg je er te allen tijde voor dat de werkzaamheden nauwkeurig en secuur worden uitgevoerd. Je werkt samen en communiceert met de vastgoedmanagers om de werkzaamheden zo snel en goed als mogelijk af te ronden.

Dit is wat jij meebrengt:
Jouw achtergrond staat als een huis. Je bent klantgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht en flexibel. Verder beschik je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding, richting bouwkunde. Je hebt kennis en ervaring met technische werkzaamheden binnen het dagelijks onderhoud, liefst specifiek bij klanten thuis. Ook ben je bekend met geautomatiseerde systemen, VCA-gecertificeerd en in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur BE).

Dit bieden we jou:

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Salaris conform CAO SAVG
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De beschikking over goede geautomatiseerde systemen, bedrijfs- en hulpmiddelen
  • De mogelijkheid om te blijven leren en groeien: opleidingen en cursussen die jou én ons bedrijf verder helpen, zijn altijd bespreekbaar.
  • Een prettige werksfeer: we werken met plezier, helpen elkaar, vieren samen onze successen en organiseren regelmatig gezellige borrels.

Zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en een motivatie naar Suzanne Wieringa, HR Manager: s.wieringa@veldboom.nl. Zij is ook het aanspreekpunt als je vragen hebt over de vacature, je kunt haar bereiken op telefoonnummer
06 15287135.