Wanneer een organisatie naast ambitie ook potentie heeft, volgen er doorgaans mooie resultaten. Dankzij kennis, waarde en hard werken gaat dit scenario voor Veldboom zonder meer op. Als samenwerkingspartner, maar ook als werkgever, maken we een prachtige ‘ontwikkeling’ door. Dat biedt perspectief:

Bouwen aan succes

Veldboom creëert hoogwaardig particulier en commercieel vastgoed, wat vervolgens in eigen beheer verhuurd wordt. Hierin vervullen we als full-service partner een unieke positie binnen de Nederlandse vastgoedsector. Er is geen tweede partij die dit op deze schaal bewerkstelligd.

Samen met diverse stakeholders, waaronder banken en beleggers maar ook architecten en bouwbedrijven ontwikkelt Veldboom projecten op uiteenlopende locaties. Van nieuwbouwprojecten tot transformatieprojecten verspreid over meerdere provincies.

Toekomstperspectief:

Het doel is binnen 10 jaar door te groeien naar de ontwikkeling van circa 6000 (veelal gestapelde) woningen per jaar. Hiermee levert Veldboom nu en in de toekomst een bijdrage aan het oplossen van het woningtekort in Nederland. De steden waar wij bouwen worden bovendien mooier door ons werk. Wij bewegen met de markt mee, zien trends, en voegen op al onze ontwikkellocaties kwaliteit toe.

Duurzaam bouwen

Vastgoedontwikkeling realiseert Veldboom met oog voor duurzaamheid. Vandaar dat wij zijn aangesloten bij het prestigieuze DGBC-keurmerk voor verduurzaming in de gebouwde omgeving. We deelden onlangs een blog over dit onderwerp (klik hier om het terug te lezen).

Toekomstperspectief:

In het kort komt het erop neer dat Veldboom, samen met in totaal 350 duurzame partners, nauw samenwerkt aan CO2-reductie, circulair bouwen en een gezonder leefklimaat. Hiermee focust Veldboom zich op de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs.

Uitdagende werkgever

Heel Nederland behoort tot het werkgebied van Veldboom. De komende jaren willen wij nieuwe vestigingen openen op meerdere locaties zodat Veldboom bovengenoemde uitdagingen kan waarmaken. Dit creëert bovendien werkgelegenheid.

Toekomstperspectief:

Jij kunt ook deel van uit maken van onze missie. Als toonaangevende vastgoedorganisatie hebben wij interessante vacatures openstaan. Wij zoeken talent met passie voor vastgoed, ontwikkeling of beheer.

Werken bij Veldboom? Kijk hier voor vacatures.