Nederland is in transitie. Termen als urbanisatie, participatie, maar ook klimaatdoelstellingen, leefkwaliteit en ontwikkelingsopgaven passeren steeds vaker de revue. Veldboom mengt zich in deze thematiek door een ideale partner te zijn in gebiedsontwikkeling.

De aanleiding is vaak divers, bijvoorbeeld het terugdringen van het tekort aan woningen of het overschot aan winkelruimte, het bevorderen van sociale cohesie, het beter betrekken van stakeholders of stadsdelen onderwerpen aan transitie. Talloze aanleidingen die vragen om een moderne aanpak. Een aanpak waarbij stakeholders zoals overheid, burgers, ontwikkelaars en andere partners betrokken worden in verschillende fases van een project. Veldboom is gespecialiseerd in dit soort ontwikkelingsopgaven en treedt hierbij op als vastgoedontwikkelaar, beheerder en procescoördinator. Onze kennis en ervaring in de herontwikkeling van (vastgoed)locaties maakt ons een krachtige samenwerkingspartner in gebiedsontwikkeling.

“Complexe uitdagingen
vereisen een integrale,
gedurfde werkwijze. ”

Het toevoegen van waarde voor huurders

Bekijk onze projecten om inzicht te krijgen in onze wapenfeiten. Op onze partner-pagina lichten we toe met welke organisaties we reeds gewerkt hebben.